Lijst van actief beleid

Naam Type Toestemming van de gebruiker
Privacy Statement Website-beleid Alle gebruikers

Samenvatting

Management of Change Coöperatie UA (hierna Management of Change) voert deze site uit voor de Programma Management Community. We geven veel om je privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over je gebruik van onze diensten hebben verzameld.

Volledig beleid

Management of Change registreert gegevens van gebruikers om deze te informeren over het aanbod aan bijeenkomsten en om een goede uitvoering hiervan mogelijk te maken. Je gegevens kunnen gebruikt worden om je te informeren over bijeenkomsten. Je kunt je toestemming te allen tijde en kosteloos intrekken. Dat kun je doen door via de support sectie van elk van onze sites of met de unsubscribe link van de mailing die je van ons ontvangt. Wij stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Download het volledige Privacy Statement

Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan contact op met ons: op elk van onze sites tref je een support link aan met de mogelijk om een ticket te posten. Mailen kan ook naar: helpdesk@pgmcommunity.nl. Je krijgt dan antwoord van onze Data Protection Officer, A.A. (Bert) van der Hooft.